divendres, 20 de gener del 2012

TALLER D'ABALORIS




Els dissabtes dia de Tallers de manualitats al Casal Jove de Simat
Per a començar aquest dissabte dia 21 i el següent dia 28 
de  10'30 a 13 vos esperem amb un Taller d'Abaloris de Feltre.

Beca MEC Londres 2012




¡No te arriesgues a pasar el verano en casa y reserva ya tu plaza para vivir los Juegos Olímpicos mientras estudias inglés en Londres 2012!
Este año la capital de Reino Unido es la ciudad anfitriona de los juegos Olímpicos y ha elaborado un extenso calendario de eventos deportivos y culturales que podrán disfrutar aquellos que la visiten en los meses de julio y agosto.
Las becas MEC (ayudas que proporciona el Ministerio de Educación para estudiar idiomas en el extranjero) conceden 1700€ para estudiar 3 semanas en Reino Unido y ésta puede ser tu oportunidad para vivir en directo unas olimpiadas.
Viajar y Estudiar quiere acompañarte a la ciudad inglesa. Te ofrece un programa, válido para jóvenes entre 16 y 30 años, que incluye el curso de inglés de 20 lecciones por semana y la estancia durante 3 semanas con alojamiento en familia y media pensión incluida. También podrás disfrutar del programa social que realiza la escuela en la ciudad. A la llegada a Londres realizarás un test de nivel y al finalizar recibirás un certificado académico del nivel cursado. 
¡Haz ya tu reserva de 200€ y asegura tu plaza!. Entra en viajaryestudiar
 y confirma tu asistencia para este verano reservando tu curso antes del 29 de febrero. En caso de no recibir la beca se te devolverá lo pagado por la reserva.

dimecres, 18 de gener del 2012


Circuit de música
III Circuit de música Calaix Jove de La Safor
cartell_circuit_musica_copia_2010Concurs de música organitzat per Calaix Jove de la Safor (www.calaixjove.com). 
Ha finalitzat el plaç d'inscripcions en breu les dates i llocs dels concerts.
El Calaix Jove de la Safor presenta... amb més força que mai, el III Circuit de Música de la Safor, on tots els estils músicals es barregen, ska, reggae, rap, hip hio, punk, jazz, folck,... on no hi ha un premi, sinó tres!
Bases circuit 2012.pdf
Nota de Premsa

  29de novembre de 2011
Concurs de música Circuit Calaix Jove de la Safor


Calaix Jove de La Safor, per tercer any, llança el concurs de música Circuit Calaix Jove La Safor, en el que podran participar tots el solistes i/o grups que estiguen formats almenys per un 50% de joves menors de 35 anys.La iniciativa s’emmarca amb l’ànim de fomentar la creativitat artística i el llançament de nous valors de la música entre els més joves de la Safor.
El guanyador rebrà un primer premi de 700 €, 500 € per al segon classificat i 300 € per al tercer.
Calaix Jove anima als grups musicals de la comarca a participar per continuar enfortint el teixit musical jove.

Les bases dels circuit es pot trobar a la web www.calaixjove.com. El període d’inscripció per al concurs de música finalitza el pròxim 9 de gener de 2012, que es farà aportant la butlleta d’inscripció que podran trobar a la web o en qualsevol dels centres juvenils dels Ajuntaments organitzadors, així com les bases del concurs.

dimarts, 17 de gener del 2012

viatge a la neu



Aquest any qui no viatja a la neu és xq no vol!

Centre d'Informació Juvenil
Plç Rei Jaume I, 6
96 295 95 25
gandiajove@gandia.org

BENVINGUTS!

Ací comença una nova fase més tecnològica del nostre Casal Jove .

Per mig d'aquest blog us informarem de les activitats que van fent-se al Casal, les noves inicitives sorgides recentment com l'associació de joves de Simat, (tan nova que encara no té nom, així que pots utilitzar aquest blog per fer les teves propostes ), els cursos i tallers que hem fet i seguim fent per a tu, com el curset de curtmetratges que férem a octubre o el actual curset "fes la teva revista on-line" que esta fent-se els dissabtes al mati, també els tallers puntuals com el que es farà el pròxim divendres dia 2 de desembre per treballar el concepte de VIH-SIDA, o activitats senyalades com la del dia 3 de desembre per commemorar el dia contra el VIH-SIDA que farem al Poliesportiu de Simat .

Tot això i molt més és el que t'espera a aquest blog , que prompte esperem que siga dels teus preferits.

Amb ànim i entusiasme comencem aquesta nova etapa del

Casal jove Simat !