divendres, 2 de març del 2012

Campanya de camps de treball 2012



 
Institut Valencià de la Joventut Generalitat Jove, convoca la Campanya de Camps de Treball Voluntari Juvenil per a 2012, dirigides a joves residents a la Comunitat Valenciana, d’altres comunitats autònomes i de països estrangers.

Places oferides:
La relació de places i projectes dels camps de treball a la Comunitat Valenciana, en altres comunitats autònomes i del Servei de Voluntariat Internacional (SVI ) s’exposaran en les seus de les oficines d’Alacant, de Castelló de la Plana i de València, així com en la web de l’IVAJ.GVA JOVE, www.gvajove.es 

Durada:
Els camps organitzats a la Comunitat Valenciana es desenvoluparan, preferentment, durant els mesos de juliol i agost, i tindran una durada de 15 dies naturals, excepte en aquells casos que, per les característiques pròpies de l’activitat, s’aconselle una durada diferent.
Els camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI es desenvoluparan, preferentment, durant els mesos de juliol i agost, i la durada dependrà de la comunitat autònoma o entitat organitzadora de cada camp.

Sol·licitants:
Podran sol·licitar plaça en camps de treball els joves residents a la Comunitat Valenciana que, en iniciar l’activitat corresponent, complisquen els requisits que marque el camp de treball que
trien. Hauran de tenir 18 anys complits i no superar, al començament de l’activitat, l’edat assenyalada en cada camp de treball.
En els camps de treball organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI, les edats de participació seran les que fixe la comunitat autònoma o entitat organitzadora de cada camp.

Preinscripció:
On line fins a les 14 hores del 30 de març de 2012.

Inscripció:
Les inscripcions es realitzaran en l’ordre que determine el sorteig públic que tindrà lloc el 4 d’abril de 2012, a les 10 hores, en la seu de l’IVAJ·GVA JOVE de València ( C/ Hospital, 11 València ).
Una vegada haja conclòs la inscripció de totes les persones preinscrites i fins que s’esgoten les places, L’IVAJ.GVA JOVE podrà inscriure en una activitat a aquelles persones que ho sol·liciten.

BENVINGUTS!

Ací comença una nova fase més tecnològica del nostre Casal Jove .

Per mig d'aquest blog us informarem de les activitats que van fent-se al Casal, les noves inicitives sorgides recentment com l'associació de joves de Simat, (tan nova que encara no té nom, així que pots utilitzar aquest blog per fer les teves propostes ), els cursos i tallers que hem fet i seguim fent per a tu, com el curset de curtmetratges que férem a octubre o el actual curset "fes la teva revista on-line" que esta fent-se els dissabtes al mati, també els tallers puntuals com el que es farà el pròxim divendres dia 2 de desembre per treballar el concepte de VIH-SIDA, o activitats senyalades com la del dia 3 de desembre per commemorar el dia contra el VIH-SIDA que farem al Poliesportiu de Simat .

Tot això i molt més és el que t'espera a aquest blog , que prompte esperem que siga dels teus preferits.

Amb ànim i entusiasme comencem aquesta nova etapa del

Casal jove Simat !